Meni

SKU: w112520

Novi 25 cm PE Umjetni Cvijet Ruža Medvjed Sa Kutijom Bijela Crvena Plava Roza Medo sa Kutijom Valentinovo Pokloni za Majčin Dan

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 29.74 kn

Uobičajena cijena: 45.74 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Opis:

Pink medvjed koristi umjetno cvijeće kao osnovni element za izradu dizajna u obliku medvjeda koji je kao romantični okus, tako i izvrsnu formu.

Realno umjetno cvijeće su dizajnirani kako bi svoju srodnu dušu fantastične.Pakiranje u poklon kutiji čini vaš pripremio iznenađenje savršeniji.

Lice:

1. Vještina ručnog rada: Pink medvjed koristi umjetno cvijeće kao osnovni element za izradu dizajna u obliku medvjeda koji je kao romantični okus, tako i izvrsnu formu.

2. Izvrstan dizajn: Pink medvjed koristi umjetno cvijeće kao osnovni element za izradu dizajna u obliku medvjeda koji je kao romantični okus i lijepu formu.

3. Prekrasan dar: Od tinejdžera u potrazi za šarmantnim darove, do muževa, osposobiti posebne darove za svoje supruge, ova slatka roza medvjed, bez sumnje će postati idealan poklon za svaku prigodu.

4. Fin poklon kutija: U kompletu 1* medo s umjetnim cvijetom i 1* crna vrpca.Kako bi se spriječilo oštećenje prozirne kutije tijekom transporta, dodali smo zaštitnu foliju.Molim vas, skinite zaštitnu foliju i zamotati poklon kutiji crne trake nakon primitka.

5. Odgovarajući veličina: Ručni rad pink medvjed je oko 10 cm/25 cm u visinu.Medo željene veličine može se nanositi na različite načine i ne zauzimaju previše prostora.Molimo vas, provjerite veličinu prije kupnje.

Specifikacija:

Ime: Pink medvjed sa kutijom

Dimenzije (približno): 25*15*15 cm/9.84*5.90*5.90 u

Boja: Crna, Plava, Zelena, Roza, Svijetlo zelena, Roza, Ljubičasta, Crvena, Bijela

Materijal: PE

Upotreba: uglavnom se koristi za dekoracije, poklona za rođendan rođendanske darove

proizvod otpremnica:

Medo Ruža Sa Kutijom* 1

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija u iznosu od proizvoda.

.


Oznake: kutija 1 ruža, c bear ruže, svinja roza medo, privjesak s ružičastim medvjedom, ruže od umjetne medvjed, medvjedi i ruže, 2 medvjeda ruže, dijamanata u obliku ružičaste medvjed, ruža jestivo ruže, cvjetni kutija u obliku medvjeda .

Tehnički detalji

Vrsta Ruža
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Klasifikacija Umjetno Cvijeće
Slučaj Valentinovo
Materijal PE

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi