Meni

SKU: w123587

Topla 5D DIY Diamond Javnošću Rada Monet Krajolik Pun Trg Okrugli Vez Slikarstvo Gorski Kristal Ukras Kuće Skup Umjetničkih obrta

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 17.23 kn

Uobičajena cijena: 31.31 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Posebnost: Pun trg/okrugli diamond slikarstvo Primjena: uređenje doma/hotel/ureda i poklon Broj boja: 20-45 boja, možete nam reći koliko boja želite.O сверле: 100% Potpuna kvadratna/okrugli svrdlo Materijal: Kvadratnom/okrugli dijamant od smole Veličina slike: Bilo koja veličina se može prilagoditi O okvir: Bez okvira, nakon završetka potrebnih za ljepljenje na lokalnoj okvir kupiti Platno Pakiranje: Izađite , izbjegavajte nabora Paket uključuje: Kompletan dijamant za bušenje, tkanina sa po cijeloj površini, alati

Izvorna slika pokazuje

Pitanja i odgovori: A : Ovdje imamo dijamant okruglog i kvadratnog oblika, možete ga odabrati tako kako vam se sviđa!B : Željene veličine nema na link, možete me kontaktirati!C : Ako ste platili za Kontakt druge veličine",ja ću vam manje veličine.

Dragi, imaj na umu!Mi smo prodali slike sa dijamantima, to je kolač koji ne ulazi u okvir!

Mi smo prodali diamond slika materijal-epoksid, sve mozaik uzorcima высверлены dijamant od smole, bazna karta sa ljepilom фотобумагой.Prilikom prodaje diamond slikarstva prodaja, nema problema s kvalitetom ne vraća. (Primjer: proizvod se ne poklapa sa slikom, ne predstavlja idealnu veličinu robe ne vidim, postoje greške i sl. nisu problem kvalitete).Dimenzije proizvoda su izražene u opisu proizvoda сверле od smole za profesionalne tvornice za masovnu proizvodnju, ali i malen, neizbježno ima neispravan svrdlo, hvala vam na razumijevanju!S dijamant iz tar. će biti veća za više od 30%, manje fenomena bušenje, obično se ne pojavljuje, molimo vas, budite sigurni u kupovinu.

[Savjeti]

1.Dijamant od smole несъедобен, ne dopustite djeci da se igraju, da bi se izbjegle nesreće, kao što su gutanje.

2.Slika je potrebno držati čistim, inače će to utjecati na čvrstoću prianjanja.Ako je blato, adhezija može utjecati na njih uz pomoć низкотемпературного čvrstog željeza.

3.Dijamanti, zadržati ljepljive nepropusnost guma.

Fotografije s efektom

[DIY Diamond slikarstvo Mjere opreza]

1.Link prije etapa operacije.

2.Ako ne znate koju boju koristiti, molimo vas, pogledajte tablicu boja.

3.Sastavljen dijamant uzorak od smole mora potrajati točke unutar linije reza, a zatim trim dogovor, kako bi se osiguralo sveukupni učinak.

Kvalitetan dijamant show

Diamond slikarstvo:4-Idealne korake

Jednostavan za naučiti,pogodna je za sve uzraste!

Mi koristimo standardnu dostavu EMS /www.tktar-vabriga.com.hr/zračne mail Pošte Kine/CPAM/Fedex u skladu sa svojim položajem,i vi ste dobili broj za praćenje u trajanju od 1-5 dana nakon dostave.

To smo radili u suradnji s velikim dobavljačima logističkih usluga, kao što su Singapore Post, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL-om i drugim.Ako vam je potrebna, molimo, kontaktirajte nas za odabir.

Izrezati,učiniti mjerenje može dovesti do odstupanja od veličine (plus i minus 1-2 cm oscilacije),boja poremećaji uvjetovani monitora,vremenskim uvjetima,rasvjetom i drugim čimbenicima,slike će imati različite boje na različitim monitorima,ali to ne utječe na izgled slike, molimo za razumijevanje.Poštovani kupci, ako niste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, onda ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da se riješi problem i da ste zadovoljni.To je vrlo važno za nas, i hvala vam na razumijevanju.Hvala što ste došli, i dobar dan.

[Savjeti]:Dijamant od smole несъедобен, ne dopustite djeci da se igraju, da bi se izbjegle nesreće, kao što su gutanje.

[Savjeti]:Dijamant od smole несъедобен, ne dopustite djeci da se igraju, da bi se izbjegle nesreće, kao što su gutanje.

.


Oznake: diamond oslikana bambusa, lot role diamond slikarstva, lil pipu diamond slikarstvo, diamond kućište s jezgrom a2, majica cooper works, telo radi artenote 8t, poklon set nivea full works, руопоты diamond oslikana, slika s dijamantima obitelji тигровых, čarolija tkalac diamond slikarstvo .

Tehnički detalji

Materijal Smola
Nedovršena DA, trebam tvoj ručni rad
Okvir No
Cijena Najniža, Najbolji i konkurentne veleprodaja
Broj boja 1-30
Naziv proizvoda Diamond slikarstvo diamond vez
Iskoristite Slike, Osnove/Dekoracije za dom
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Ромбовидная Oblik površina, Trg/Okrugli diamond boja
Oblik Split
Područje Umetanje Puni
Donijeti Novi dolazak hot rasprodaja
Vrsta uzorka Pozornica
brend хайконг
upotreba 1 Potrepštine za kuću/poklon prijatelju/wal
Način Pakiranja Platna Urušeni
Setove Domaćih Alata Ručka, Ljepilo, Zelena Tanjur, Твизер
Stil Europski i američki stil
Pogled veleprodaja Da(>50 Kom.)
Vanjska Ambalaža torba opp
Vrsta skupa DA

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi