Meni

SKU: w128460

Dječje поясная torba s slatka očima, Нагрудная torba za dječake i djevojčice, Podesiva torbe na struku pojasom remenu, Najbolje prodaje-WT

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 21.95 kn

Uobičajena cijena: 27.07 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Dječje поясная torba s slatka očima, Нагрудная torba za dječake i djevojčice, Podesiva torbe na struku pojasom remenu, Najbolje prodaje-WT

Opis: Lik:

Korisno: Modni stil glazbenih festivala, tematski parkovi, šetnje s psima, putovanja, zabave, vožnje biciklom, božićni dar i trčanja po gradu.Сверхлегкая i udoban поясная torbu, tako da jedva primijetiti, da je ona tu.

Odličan poklon: Odličan izbor za vas donirati ovaj poklon torbu svojim omiljenim malim djevojčicama ili dječacima; Dajte im ove korisne поясную torbu na poklon i ona lako će ih osloboditi ruke.

U džepovima možete udobno držati novac, ključeve, novčanik i još mnogo toga.

Podesive veličine: Ova torba uključuje регулируемую нейлоновую bar je pogodan za sve veličine.Поясные torbe uniseks i izvrsni za dječake i djevojčice.

Specifikacija:

Materijal: Najlon

Veličina: 23 x 13 x 13 cm

Boja: Kao na slici

Paket uključuje: 1 x Поясная torba

.


Oznake: поясная torba hy, поясная torba fanny bcy, dječji obitelji s ruksakom, torbe za velike dječake, dječje smeđa поясная torba, kvalitetne поясные torbe u struku, поясная torba za djevojčice, поясная torba za pripravnika, поясная torba gy, slatko torba clipart .

Tehnički detalji

Tip proizvoda Поясные Torbe
Osnovni Materijal Najlon
Oblik Бочкообразный
Vrsta uzorka Solidan
Sastav materijala Najlon
Dužina Proizvoda 23CM
broj modela Поясная torba
Stil Casual cipele
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Paul Djevojke

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi