Meni

SKU: w132647

Ruksak 3D 21 Pilot

Nazivna 5 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 272.18 kn

Uobičajena cijena: 388.81 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu

Prostran ruksak spasiti, kad stvari je mnogo, a ruke moraju biti slobodni.On je nezamjenjiv na izlete i šetnje, na dugom šetnjom i u školi.Široke trake raspodjeljuje opterećenje i podesiv po dužini.Print nanijeli na cijelu površinu, i ruksak izgleda istaknutih i stilski.

Detalji: našiven džep sprijeda, bočni džepovi, bez munja, ručka, podesive trake

Sezona: демисезон

Održavanje: prati na temperaturi iznad 40 stupnjeva.Glačati na temperaturi iznad 60 stupnjeva.Ne koristite izbjeljivač

Vrsta primjene: sublimacija tkanine

Sastav: 100% poliester

Jamstvo kvalitete usluga, svi proizvodi Tmall je certificiran za prodaju u Rusiji.Kurirske dostave prenosimo Iz skladišta u Moskvi.Ako vaša je adresa nije navedena u dometu kurirske usluge, poslat ćemo naručiti poštom.Primanje naloga Prije otvaranja pošiljke u prisustvu kurira ili zaposlenika pošte, provjerite ga na oštećenja.Povrat robe * možete vratiti proizvod bez navođenja razloga u roku od 15 dana od dana primitka.

* Ррісохранения očuvanja zaštitnog Vida and cjelovitost ambalaže, za izuzetkom robe kvaliteta from postupnici, odobrila vlada Br. 55 OT 19.01.1998 and No. 942 OT 10.11.2011 (incl. Proizvode personal hygiene and on the way, prede, prede, oc, ocand P.), and robe available individualno određene nekretnine.

Informacije опродавце Individual supplier Levchenko вилиили

Državni ннно o o o o o o o o fizičke osobe 315547600040251

Pemme supplier Rжим trgovine: dvadeset i četiri sata.

Римим послиба podršku: 09: 00 do 19:00 (веми)

.


Oznake: muški ruksak panda, ruksak za muškarce playboy, neodređeno 9 motocikl, ruksak lv za muškarce, nesigurnim hlače, neodređeno cosplay, ruksak na leđima лейди, ruksak neprohodan pilot, muški satiny ruksak, seksi prst .

Tehnički detalji

Sastav polistiren
Stil Moderan
Vrsta uzorka S printevima
Brend Vsemayki.ru

Naši

  1. Nazivna 5 Od 5

    Olivdiego 2021-08-16

    Lagani ruksak. Snažno na teret mu se ne isplati. Sladak. Kupio je bio sin-fan ove grupe na D/R. Kupio, jer. AliExpress je obećao da će nam ga predati kroz tri dana, otišli smo i namjeravali podići poklon sa sobom. Pri komunikaciji s menadžerom ispostavilo se da je izrada ruksak obično se uklapa u tri dana, a zatim slanje... Učinili, navodno, brže, ali mi nemamo vremena da ga uzme sa sobom. Dao nakon D/R. je Dobro, ali efekt nije sasvim isti. Sve su pokušali, ali da nešto nije u redu s izvora informacija. Vjerojatno morati napisati prodavatelj i naučiti kako će biti sve. Ruksak još nije эксплуатировался, ali on je definitivno će biti operiran. Onda bih mogao napisati osvrt o tome što on radi..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi