Meni

SKU: w134762

10 Kom. Pop-Silikonska odbora za strelica sisanje čaša s 1 Meta Na otvorenom i u zatvorenom prostoru Nemirna Usisni Sportski Bacanje Originalne Igre setove igračaka

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 116.16 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

10 Kom. Pop Silikonska odbora za strelica sisanje čaša s 1 Meta Na otvorenom i u zatvorenom prostoru Nemirna Usisni Sportski Bacanje Originalne Igre setove igračaka

【Ekološki materijali】10 igre kompleta za pikado sa odojak od silikona.Silikonski materijal je sigurno i ekološki je čista i može se koristiti ljudima bilo koje dobi.Tako da ova igra skup je vrlo pogodan za igru sa svojom obitelji ili prijateljima.

【Kako igrati?】Jedan skup tih silikona koplja pogodan za igru s dva igrača, jedan igrač ima 5 koplja, a drugi igrač ima još 5 koplja.Prvo gurnite narančastu cilj do staklena vrata ili na podu, u koji želite igrati, a zatim dva igrača целятся u metu i bacanje koplja.Na kraju, dva igrača će se kolju u skladu s pravilom da je bliži cilj, to je veći broj bodova od dalje cilj, niži rezultat, i što je veći rezultat, to je pobjednik.

【Igre u zatvorenom prostoru i na otvorenom】možete igrati na unutarnjim staklenim vratima, vratima frižidera, na glatke polu ili glatke vrhu tablice.Također možete igrati na otvorenim staklenim vratima, staklenim prozorima i oguljene glatke automobilskih vrata.

【Oprema】U opseg isporuke obuhvaća 5 plavih strelica-vakuum, 5 zelenih strelica-vakuum i narančasta cilj; Ili

Opseg isporuke obuhvaća 5 crvenih strelica-vakuum, 5 žutih strelica-vakuum i narančasta cilj.

【Jamstvo i prijedlog】: Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, obavijestite nas o tome, i da će biti ponuđen puni povrat novca ili zamjena.Osim toga, ako imate bilo kakve prijedloge, molim vas, kontaktirajte nas, mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe.

Tople savjete i pakiranje

Ako primite nekoliko koplja sa malo deformirane glave, molimo vas, ne brinite, to neće utjecati na njihovu funkciju usisavanja.

Jer silikonski proizvodi lako upijaju malo prašine, možete isprati svoje pikado vodom, ako na površini ima malo prašine.

U ovom trenutku naš silikon set je pogodan samo za igre s dva igrača, ako imate 4 igrača, morate kupiti dva seta različitih boja.

U KOMPLETU

10 x od Silikona Koplja

1 x Metu

Vodič za korisnike

1 x Poklon kutija

.


Oznake: sportski kostimi za muškarce, crna водолазка, kabel abb irb 460 cps .

Tehnički detalji

Materijal Silikon
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Preporučena Dob 7-12лет, 12+y, 18+

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi