Meni

SKU: w1807

RAP321-176 Miješanje boja Odrediti oblik cijele sjaj za nokte ,gel za nokte,šminka i nakit DIY

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 80.33 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

RAP321-176 Miješanje boja Odrediti oblik cijele sjaj za nokte ,gel za nokte,šminka i nakit DIY

-Predmet : Svjetlucavim šljokicama

-Oblik Sjaj : Okrugle Točke Oblika

-Veličina sjaj: Mješoviti veličina

-Boja, sjaj : Kao na slikama

( Napomena: Draga, fotografija prikazuje efekt boja, ne može biti potpuno reflektirajuća, molimo vas, pokažite razumijevanje)

-Sjajna pakiranje i N. W. t : Pouzdan polyester vrećica i kutija

Dostupne su dvije vrste pakiranje 50 g i 200 g,drugačiji pakiranje ,cijena drugačiji, molimo odaberite pravi, koji vam je potreban.

Draga,ako vam je potrebna druga grame ili druge boje,molimo vas ,molimo da nas obavijestite o svakom vašem upitu,gotovo o bilo sjaju, koji bi mogli naći u našem društvu, mi ćemo vam dati odgovor u roku od 24 sata!

Slika proizvoda:

Za Veleprodaju :

-Uzorak veliki nalog za sjaj : Dostupan, uzorci su besplatni, kupci su odgovorni za express-prikupljanje

-Veliki red MOQ: 3 kg (može se miješati bilo koje boje ,oblika i veličine sjaja)

Vi ćete dobiti vrlo atraktivnu cijenu za veliki nalog.Dobrodošli da nas kontaktirate.Mogli smo uzeti T/T,Western Union ,Paypal i drugi .Neka ,kontaktirajte nas ,za jednu minutu uštedjet ćete mnogo novca i naći sretan dobavljača .O (∩_) O~

Nanošenje sjaja :

O slanju:

1. Obično besplatna dostava ćemo poslati avionom Kine u roku od 48 sati (ne uključujući vikende i praznike) nakon potvrde plaćanja .Obično,roba će stići do vas oko 15-45 dana .ako ga ne želite čekati,možete odabrati drugi način dostave.Ponekad,iz nekog razloga,možda, roba će biti isporučena i da će stići do vas malo kasnije.Šteta što ne možeš razumjeti.Ili,ako vam je potrebna brža dostava, samo nas kontaktirajte.Uz sve jednokratne kupnje u iznosu od 100 dolara i veća narudžba će biti poslana kroz more fast express za besplatno .

2. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave se podudara s vašim stvarnim adresom prije postavljanja vaše narudžbe.Mi nismo odgovorni za bilo kakve pogrešne ili neisporučeno adrese.Za ponovno slanje robe natrag potrebna dodatna naknada.

3 .Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije kupnje.

O Politici Povratka:

Mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše zahtjeve i pružiti najbolju uslugu.Ako niste zadovoljni narudžbu,molimo vratite ga u roku od tri radna dana.Molimo vas, vi ste odgovorni za plaćanje isporuke, kao i za gubitak i oštećenje robe.(Mi nećemo biti odgovorni za oboje)

O Komentar:

Draga ,nastojimo osigurati 100% - ing zadovoljstvo kupaca,ako vam se sviđa naše proizvode ,molimo vas da ostavite svoj savjet za druge klijente.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima koje ste primili, molim vas, dajte nam priliku riješiti problem prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti upit.Mi ćemo učiniti za vas sve što mogu,veliko hvala za vašu podršku !

.


Oznake: sjaj za nokte beautyux, sjaj za nokte zgara, tvrdi šminka sa šljokicama, briljantan je čipka, sjaj крылона, kutija za šminku sa šljokicama, ascendent sjaj, zlatni sjaj, originalni sjaj, sjaj лейкеру .

Tehnički detalji

brend Бинвон
Materijal kućni ljubimac
Tip proizvoda Sjaj Za Nokte
broj modela РАП321-176
NETO TEŽINA 50 G/200 G
Broj 1

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi