Meni

SKU: w190548

1,8 M Božićne Napuhavanje Saonice Djeda Mraza na Sob sanjkanje S led pozadinskim osvjetljenjem Na Otvorenom Travnjak U Dvorištu Novu Godinu 2022 sretan Božić Ukras

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 235.19 kn

Uobičajena cijena: 461.22 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Karakteristike: :

1. Vesela 5,9-noga božić napuhavanje Djed Mraz sjedi pod svjetlima poklon sanjki od dvije sob opskrbnih i zapali blagdanski ukras obiteljski rekvizite za kućno vrt na otvorenom.Učinite sretnima svi susjedi i gosti.Jelenji saonicama djeda mraza-odličan izbor za uređenje vašeg odmora.

2. Ventilator je izrađen od visoke čvrstoće ABS-plastike, brzi, tihi ventilator, transformator Transformator koristi integrirani proces uranjanja, koji povoljno i brzo se povezuje i koristi.

3. Izgrađen super svijetle led svjetla: Božićno napuhivanje vanjska dekoracija koristi atraktivne i svijetle bijele led svjetla da bi izgledala savršeno u svakoj svečanoj noći!

4. Sigurno pričvršćen na zemlji.Ne brinite o tome da eksplodiraju ukras u dvorištu na Božić.Božićni tobogan na napuhavanje улетят zajedno s vjetrom.Vrlo je jednostavan za korištenje.Dolazi s 10-noga удлинителем, заземляющими toljagama i fiksne konopima.Povežite svoj izvor napajanja, i inflatable model automatski će se proširiti u roku od jednog minuta!

5. Lako, jednostavno i sigurno.Božić взрывает ukras u dvorištu.10-noga kabel za napajanje daje više slobode za smještaj ukrasa.On je prošao certifikaciju UL na otvorenom i koristi samo 12, da bi ga sigurnijim.Božićni proizvodi na napuhavanje su pogodne za vanjsku i unutarnju upotrebu.Možete ga postaviti u vrtu, dvorištu ili na zabavi, vrlo je prikladno za božićne dekoracije na otvorenom.Na palubi, ti i ova prekrasna kuća!To je veliko svijetao božićni ukras koji će zasigurno privući djecu i odrasle posjetitelje.

Tehničke karakteristike:

Veličina: oko 180 cm/5,9 ft

Težina: oko 1,7 kg

Materijal: visoko kvalitetna poliesterska tkanina

Izlaz/ausgang: 12 vdc, maksimalno 1500ма, 18 W

Ventilator: 1,5 A,

Adapter: 1.7 A

proizvod otpremnica:

1*Zračni model

1*Transformator

1*Blower

1*Led downlight

4*Fiksni Stub Uzemljenje

1*Fiksni čipke

1*Vreća s pijeskom

.


Oznake: bijeli božić dekori na otvorenom, veliki gornji dio za božićno drvce, kape jelenji, djed Mraz napuhavanje, ukras psg 2021, l vrtne svjetiljke na otvorenom, božićna svjetla na napuhavanje, božić s sobovi iz Jerseya, godišnja vanjske dekoracije, pregibno klizni vanjska dekoracija .

Tehnički detalji

Podrijetlo AE(Porijeklo)
Vrsta skupa No
pakiranje Poklon Kutija
broj modela Božićni Napuhavanje Santa
Pogled veleprodaja No

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi