Meni

SKU: w2030

Mamac za lov гольяна Accesorios Isca Umjetni težine 8,3 g 100 mm Dubina mamac 0,5-1,6 m Wobblers De Pesca Trolling za Pikes Леурре

Nazivna 5 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 8.82 kn

Uobičajena cijena: 14.97 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Mamac za lov гольяна Accesorios Isca Umjetni težine 8,3 g 100 mm Dubina mamac 0,5-1,6 m Wobblers De Pesca Trolling za Pikes Леурре

Detaljne informacije o proizvodu:

Marka: CAZULO

Model mamac:Bjelica

Vrsta Mamaca: Tvrd Riblja Mamac

Težina mamac: 8,3 g

Dužina mamac: 100 mm

Dubina uranjanja: 0,5-1,6 m

Uzgon:Promjenjiva

Kuke: Opremljeni koroziju komponente kuke za PC

Oči: 3D Riba oči

Prstenje: Бициклические

Boja:10 boja

Karakteristike proizvoda:

1. Telo mamac koristi napredne materijale za zaštitu okoliša, ne samo da ima visoku otpornost na udarce, ali i ne proizvodi štetne tvari za okoliš.

2. Mamac je dizajniran na način da će imati najbolju moguću ravnotežu, da mamac mogla plivati uz najveću moguću brzinu ekstrakcije.

3.Mamac imaju realnu boju i živopisne 3D oči ,oni čine mamac slično kao i na pravu ribu, plutajući u vodi tijekom ribolova.

4.Šareni tijelo: Имитационный dizajn, atraktivan za ribe.

5.Kuke: protiv korozije, više snažan, izdržljiv, univerzalne za riječnu morske vode.

6.Metalne kugle: Kuglice od nehrđajućeg čelika unutra, za održavanje ravnoteže ribarskoj mamac za lijevanje na što je daleko udaljenost.

7.Čvršće бициклические prstena: Ojačati dvostruki krug, povećajte otpor вытягиванию.

8.Simulacijski рыбья koža (laser): Dizajn simulacijskog ribom kože što ga čini privlačnijim za veće ribe.

9.Za razliku od najpopularnijih goriva склеиваний, izvode popularni tvrtkama.Bearking koristi detaljna, mukotrpan proces.

10.Obrada rubova i preciznost proces za uklanjanje srha smanjuju prostor шероховатого uparivanja mamaca do glatke površine.

11.To provjerite integritet prianjanje, mamac se provjeravaju vodom, uronjen u vrelu vodu, iznad 70 stupnjeva, oko 20 sekundi.

NAPOMENA:Će biti odstupanja od stvarne veličine i težine,veličine ima preciznost od 0,5-1 cm, težina je greška 1-2 godine Molimo za razumijevanje!

Zbog razlika u boji različitih monitora obično boja prikaza proizvoda je malo drugačiji.

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. VRIJEME PROLAZI USLUGA pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

6. Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

1.Vjerujemo da naši proizvodi su popularni u prodaji.Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni sa svojim kupnje .Vaš 100% zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Puno vam hvala za pozitivnu ocjenu, a 5 zvjezdica.

2.Ako imate bilo kakvih pitanja o vremenu isporuke i nepotpun kvalitete proizvoda i robe koje niste dobili, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, možemo vam dati zadovoljan odgovor i rješenje

1.Ako niste zadovoljni našim proizvodima.Molimo vas, ne otvarajte spor, možete nas kontaktirati našu službu za podršku korisnicima ,

2.mi vam nudimo naš povratnu adresu, možete samo da se vrati nam se u roku od 15 dana u izvornom stanju.Jednostavno platite vratio poštanske troškove.

3.Onda možemo u potpunosti da se vrate vam novac nakon što se vratio roba stigne na naše skladište.

1. Ograničeno jamstvo proizvođača na 12 mjeseci na neispravnih proizvoda (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.

2. Neispravne proizvode MORATE biti registrirani i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.mi ne ремонтируем i ne zamjenjujem roba istekla garancija.

.


Oznake: jabuka s crnim dijamantom, skladištenje i organizacija kuhinje, ključeve od anime dragon ball .

Tehnički detalji

Vrsta Umjetna Mamac
Izvješće o provjeri kvalitete nema H.
Pozicija Ribolov na Oceanu Brod, Ribolov na Ocean plaži, jezero, Rijeka, Vodu-rezervoar, za, Ribolov na prekooceanska kamenju
broj modela Mamac za lov Гольяна
Broj 1
brend КАЗУЛО
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Vrsta patenta no

Naši

  1. Nazivna 5 Od 5

    Trixare4kate 2022-01-04

    23,50 Dostava mjesec.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi