Meni

SKU: w2239

2 komada Помадный Kolač Uzorak Ekologija Oblik Kalup DIY 3D Torta Dekoracija Uzorak Kalup Alata Za ukrašavanje Torte Дропшиппинг

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 23.52 kn

Uobičajena cijena: 31.38 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Lice

Jednostavnost korištenja: korištenjem 3D-oblika za ukrašavanje tortu možete pretvoriti svoj uobičajeni kolač u elegantan remek-djelo u samo nekoliko role na glazuru.On je tako jednostavan za korištenje i uvijek daje vam lijepo dizajniran torta, kako pravi profesionalni pekar!

Visoko kvalitetni materijal: izrađen od visoko-kvalitetne prehrane plastike, on нетоксичен, nema mirisa i 100% экологичен, a također je vrlo čvrsta i meka, kako bi trajati duže.

Svestranost i jednostavnost čišćenja: vrlo pogodna za ukrašavanje torti, ruža za usne, tjestenine, šećera, keksa, bombona i druge pečenje.Vrlo lako se čisti i lako se uklanja i može se prati u stroju za pranje posuđa.

Specifikacija

Materijal: plastika

Veličina:

Paket uključuje: 1X3D Skup obrazaca za ukrašavanje torte(2 kom)

.


Oznake: okrugli oblik za tortu, nabori oblika za usne, dizajn kutije za torte časti, torta dekoracija na mirovinu, alati za tortu galaxy, silikonska 3d-oblik, osoba s помадной plijesni, alati za uređenje doma kolač, kalup exvoto, муссовая silikonska forma za tortu .

Tehnički detalji

Materijal Silikon
Lice Eko-Friendly
Vrsta Alati za Tortu
Podrijetlo CN(Porijeklo)
brend исфридей
Tip alata za tortu Kalup

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi