Meni

SKU: w2402

Vodootporna Torbica za Samsung Galaxy S20 FE Potpuna Zaštita Ronjenje Plivanje Vodeni Sportovi na otvorenom šok-dokaz Podvodni Torbica

Nazivna 1 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 127.78 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Vodootporna Torbica za Samsung Galaxy S20 FE Potpuna Zaštita Ronjenje Plivanje Vodeni Sportovi na otvorenom šok-dokaz Podvodni Torbica

Molimo vas, unesite boju(broj) i broj koji želite da prilikom kupovine

u suprotnom, mi ćemo ga brod nasumično.Hvala!

NAPOMENE ZA INSTALACIJU: - Molim vas, pažljivo pročitajte upute prije instalacije poklopca - Molim vas, stavite u torbu komad suhe tkanine (NE stavljajte telefon u kućište), a zatim spustite telo u vodu, kako bi bili sigurni da nema curenja vode, a zatim postavite telefon u torbicu - Molimo vas instalirajte poklopac ispravno, kako bi se utvrdilo da je sve rupe i pukotine čvrsto zatvoreni - Nakon instalacije vodootporne ljuske, na primjer, pale pristojan na zemlju, molimo vas, provjerite треснули li pukotine, i neke riječi, molimo vas, запечатайте.

LICE: -Ova torbica se može koristiti pod vodom, vodootporan do 66 ft(2 metra) pod vodom. -Potpuno nepropusno čak i od najsitnijih čestica prašine. -Razvijen i testiran je na otpornost na udarce i pada do 66 ft( 2 metra). -Kristalno čista антибликовая optički objektiv za visoko kvalitetne slike i video. -Sustav za poboljšanje zvuka za jasnu kvalitetu zvuka. -Ultra male zaštita zaslona, pruža vam potpunu funkcionalnost.Vodootporan---Naslage slučaj, vaš telefon možete nositi sa sobom, kada ste катаетесь na ledu, surfati, plivati i roniti do dubine od 2 metra.Snowrpoof---U tom slučaju, možete uzeti svoj telefon i ići na ledu, ne brinući o tome što vaš telefon padne u snijeg.Otporan na udarce---Kućište ultralight i ultra tanki, on je dizajniran u skladu sa vojnim specifikacijama i otporan na pad s visine od 2 metra.Zaštita od zagađenja---Torbica može da zaštitite svoj telefon od bilo prljavštine, prašine, pijeska ili čak od bilo koje malenog u prahu.

POGODNA ZA SPORTOVE NA OTVORENOM: Dnevna primjena: kuhinja, vrući izvor, kupatilo, kišni dan, Vanjska primjena: putovanja, planinarenje, biciklizam, cross-country ski plaže i tako dalje; Odgovara za vodu: rafting, surfanje, plivanje, ronjenje i tako dalje; Primjena: terenska istraživanja, bušenje radnici i tako dalje.

Više informacija:

Vaše Veliko Zadovoljstvo-Naš Cilj!

Molimo vas, uvijek dolaze nam prvi, prije nego što ostavite bilo loše naši ili otvoriti kontroverze!Mi smo uvijek pokušati učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem!

Hvala vam za vaše prijateljstvo i pažnja!

Uživajte u kupovini u najboljem obliku!

.


Oznake: torbica za samsung s20 fe giely, torbica za samsung s20 fe, torbica za telefon elmo galaxy s20, sjedalo samsung s20 fe, samsung s20 koža cijelog tijela, telefon samsung s20 urtra, stakleni kućište samsung s20 mickey, бескаркасная maska samsung s20 fe, personalizirane torbica za samsung s20, 3 zaštitna folija za ekran samsung s20 .

Tehnički detalji

Kompatibilan Brand Samsung
Vodootporna Torbica za Jedrenje i Ronjenje Vodootporan/Грязезащитный/Šok-Dokaz/Protuklizni Zaštitna Torbica 360
Dizajn Prozirna
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Dodatna oprema za telefone Torbica Za plovidbu s Punim debelim 360 Stupnjeva
Vrsta Torba
Vodootporan vrijeme Oko Pola Sata
Karakteristike Vodootporne Telefonski ljuska IP68
Potpuni Zaštitni Premaz Prozirne Korice Za bavljenje Sportom Na Otvorenom
Vodootporne dubina 2 metra pod vodom
Materijal PC+TPU
veleprodaja DA, Molimo vas, kontaktirajte nas kako bi dobili BOLJU cijenu
Boja Nekoliko boja kao na slici
Vrijeme izvršenja naloga U roku od 1-5 radnih dana
brend LJ

Naši

  1. Nazivna 1 Od 5

    Afsurfer24 2021-12-06

    No envio el producto, le escribi para preguntarle eel motivo pero tampoco respondio.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi