Meni

SKU: w24519

Vježbe Za Mišiće Čeljusti Lica Silikon Tanak Trener Za Ljepote i Fitness Za Linije Lica protiv starenja Hrane Silika Face Brade i Obraza

Nazivna 0 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 6.29 kn

Uobičajena cijena: 8.20 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Vježbe Za Mišiće Čeljusti Lica Prehrambenoj Silikon Za Simulator Linije Lica Za Mršavljenje Protiv Bora Ljepota-Fitness-Oprema

Lice:

1. To je izrađen od кремнийорганического silicija jesti kvalitete.Netoksični silica gel ne sadrži kemijske punila ili nus-proizvoda, tako da se može lako žvakati.To je izrađen od istog materijala, da i dječje bradavica.

2. Korištenje treninga molara, sigurnije i učinkovitije.Za razliku od druge vrste opreme za vježbanje, korištenje prednjih zuba (rez) za vježbanje može oštetiti prednje zube i desni.

3. Može izgubiti težinu, da biste dobili osloboditi od podbradak i oslabljene mišiće lica.Simulator za bradu, jača svoje brade i lice, pomažući vam da se zbiti, разглаживать i утончать lice da bi izgledala mlađe.

Specifikacija:

Materijal: Silikon

Veličina proizvoda: 3 * 1,5 cm/1,18*0,6 cm

Težina proizvoda: 3 g

Boja uređaja: Crna, Bijela

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje elementa može se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, dopustite 1-3 cm odstupanje mjerenja zbog ručnog mjerenja.

1 x vježbe Za Mišiće Čeljusti Lica

.


Oznake: teretana za odlazak u fitness u kaput, duge čarape za žene set vježbi, grudnjaci ženske vježbe joge, hlače za vježbanje u teretani ženske tanke, sport odijela teretanu, trening soba s kratkim pidžame, broš za žene, linija brade donje lice, muške kratke hlače za fitness, teretana za odlazak u fitness u tajicama .

Tehnički detalji

broj modela Čeljusti
Podrijetlo CN(Porijeklo)

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi