Meni

SKU: w34620

Odvojeno/Jednodijelni kupaći kostim za barbie 30 cm/11,8 cm Lutaka Kuća Lutaka Lijepa odjeća za predškolske dobi Притворяйся, Play u lutke Dekor

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 16.20 kn

Uobičajena cijena: 32.34 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

D7YD Odvaja/Jednodijelni kupaći kostim za barbie 30 cm/11,8 cm Lutaka Kuća Lutaka Lijepa Odjeća za predškolske dobi da se Pretvara da Igra u lutke Dekor

ООТДТИ

Značajke: 100% potpuno novi i visoke kvalitete

Materijal visoke kvalifikacije: Izrađen je od materijala tkanine kvalifikacije, нетоксичен s elegantnim dizajnom,otpornost na habanje i netoksični tekstila pečat i bojenja, što pruža sigurnost za djecu, s kojima se može igrati.

Realno kupanje: Odabrana boja i fine tehnologija bojenja za izradu simulacijskih kupaćih kostima, 13 dodatnih stilova(također su dostupne odvojene ili pojedinačne),koje ih čine realne i prikladne za ukrašavanje lutke.

Obrazovne priprema: dobra stimulacija i obuka u pripremi za djecu razvijati svoje kognitivne sposobnosti na opremu za lutke i razvijati koordinaciju ruku i očiju kod djece i praktičnu sposobnost za stvaranje svoje lutke s dobrim interakciju između djece i njihovih prijatelja u igrama.

Kupaće kostime i lutke: To je samo kupaće kostime igračke lutke, ne može ih se koristiti kao kupaćih kostima pravi čovjek, molimo obratite pažnju i ne dopustite da djeca jeli ili su ozljede na pogrešci.

Široka primjena: Pogodno za uređenje lutke(lutke 30 cm/12 cm), uloga igranje igara, a također je odličan izbor za uređenje lutke i rekvizite za fotografije.

Najbolji poklon: Odličan izbor za bebe poklon za rođendan, božićni dar, koji je pogodan za djecu, male dječake i djevojčice u vrijeme role-playing igara.

Specifikacija: Materijal: Tkanina

Neto težina: približno 4 g/0,008 kilograma

Postavke stila: 13 dodatnih stilova, kao što je prikazano na slikama

Primjenjivo za: Lutke 30 cm/11,81 u.

Paket uključuje: 1 Komad kupaći Kostim Lutke

napomena: Molimo vas, dopustite pogrešci 0-1 cm zbog ručnog mjerenja, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje elementa.

.


Oznake: dječja odjeća duente, odjeća za djevojčice tescos, salon pribor za barbie, dječja odjeća tios, ženska casual odjeća, odjeća za djevojčice colde, hair barbie, pribor za barbie acse, pribor za barbie pola, pribor za barbie za djevojčice .

Tehnički detalji

Podrijetlo CN(Porijeklo)
Atribut BJD/SD pristup
Tip proizvoda Pribor za lutke
Vrsta Dodatna oprema
Paul Djevojke
Materijal Tkanina
Broj Serija Mfg Ультрамодные model
Preporučena Dob 18+
Identitet Nema

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi