Meni

SKU: w3846

Pravi Ljepljive Kabelske Stezaljke Stezaljke Za Pričvršćivanje Automobilskih Žica Držač Žice za Auto/Ured/Kuću (95-100 kom.)

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 34.12 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Pravi ljepljive kabelske stezaljke Stezaljke Za pričvršćivanje auto estriha Držač žice za auto/ured/kuću (95-100 kom.) Tehničke karakteristike: Samoljepivi dizajn je Jednostavan za korištenje i čuva svoje stvari organizirani Lako je zalijepljen na glatkim površinama Sigurno koristiti na plastiku, staklo, metal, drveni namještaj, sjajnim karton, porculana i keramičkih materijala Veličina: 19 x 14 mm Odgovarajući promjer kabela: 0-5 mm (0-0, 2 inča) Toplo napomena: Pritisnite duže, ako je površina grubom.Ne skidajte stezaljke ponovno nakon umetanja.Ljepljive kabelske spojnice moraju ostati na mjestu više od 24 sata, kako bi se osiguralo odgovarajuću viskoznost i stabilnost.Ljepljive kabelske stezaljke Čvrste spojnice Univerzalni применимый promjer kabela: 5 mm i ispod Самоклеящийся, jednostavan za korištenje, Lako ljuštiti i ne ostavlja trag Pomaže u održavanju žice незагроможденными i flavorful Univerzalne spojnice mogu se koristiti kreativno Vodič za korisnike 1. Prvo očistite područje alkoholom i pustiti da se osuši 2. Uklonite naljepnicu i staviti ga na površinu 3. Ovaj proizvod se može zalijepiti za ravne površine, kao što su metal, plastika, staklo, drvo i pločice 4. Za najbolje rezultate, pritisnite na sva četiri ugla kabelske stezaljke u roku od tri sekunde, 5. Dodajte kablove po vašem izboru

.


Oznake: držač telefona gd, držači kartica sierre, omega kabel, kabelske stezaljke pajero, led traka svowtec, hidraulički kabelska obujmica, čelični kabel za teški ribolov, kabel za napajanje sonoff, 10 obujmica za kabel, lampe za usb c .

Tehnički detalji

broj modela Ljepljive Kabelske Stezaljke
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Oblik Isječke
Paket No
Veličina 19 x 14 mm
brend АйЕЛЕМЗИОН
Materijal Plastika

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi