Meni

SKU: w3952

Prodaja !100*4 cm Prijenos Slike Za Nokte Folije Zanat Proziran Laserski Naljepnica Za Nokte i Naljepnice Manikura Pribor

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 5.81 kn

Uobičajena cijena: 6.77 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Specifikacija: 100% novi Iznos: 1 kom. Predložak: Kao na slici Veličina: 4*100 cm Sadržaj pakiranja: 1 kom. Folija za nokte Može se koristiti za UV-nokte Folija za nokte stvara savršenu završnu obradu "miješani metali" za bilo koje boje laka.(Tamni lak za nokte bolje) Folija za nokte može lako ukloniti pomoću sredstva za skidanje laka Kako koristiti: 1.Pripremite ногтевое krevet, dajući mu oblik, gura natrag kožicu i uklanjanjem svih ulja (učinite to putem obuke nokte, na primjer, pročišćavati svježi ili tekućinu za skidanje laka. 2.Nanesite osnovni sloj i pričekajte da se osuši. 3.Nanesite lak za nokte(bolje tamne boje), pričekajte da se osuši, i opet nanesite lak, pričekajte da se osuši(ne u potpunosti osuši na noktima ostaje blagi otisak prsta, kada pritisnete prstom na nokat) 4.Pritisnite foliju sjajnim licem prema gore, na nokat i obrišite prstom, ili za preciznije nanošenje koristite gumeni štap za kopita. (za najbolje rezultate izrežite komad folije dužine, dovoljno za gljiva, ga je lakše kontrolirati i nanesite ravnomjeran sloj).Različite boje folije mogu miješati na noktima 5.Skinite foliju, i slika folija mora biti priključen na svoj ногтю.Ako nešto nedostaje, jednostavno nanesite gornji sloj незакрепленную detalj i ponovite korak 4 6.Nakon sušenja nanesite sloj koji štiti foliju.

.


Oznake: osnovne zvučne slušalice, jednostavne naljepnice iz folije, оголовье bluetooth osnovni, je maršal bojnik, plastika od metalne folije, naljepnice za laser utrke, 100 naljepnica pcspack, čavli iz laserski folije falkes, naljepnice jojo 100 kom., prozirna plastična polica .

Tehnički detalji

Broj 1 kom.
Tip proizvoda Naljepnica i naljepnica
Stil Ультрамодные model
sku jq206foil
Boja laser
broj modela Laser Folija Za Nokte
brend Gradonačelnik Дижит
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Materijal Plastika
Veličina 100*4cm

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi