Meni

SKU: w80887

Noću Флуоресцентное Prsten Svijetli U Mraku Dječja Igračka Bljeskalica Sjajne Igračke LED Zvijezde Svijetle U Mraku Igračke Za stranke Dječji Dar E

Nazivna 5.00 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 3.76 kn

Uobičajena cijena: 4.44 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Noću Флуоресцентное Prsten Svijetli U Mraku Dječja Igračka Bljeskalica Sjajne Igračke LED Zvijezde Svijetle U Mraku Igračke Za stranke Dječji Dar E

Tehničke karakteristike: Naziv proizvoda: Bljeskalica Svijetao sjaj U tami Igračke za djecu Materijal: Siguran plastika PVC Boja: Stil i boju slučajni slanje Napomena: Budući da različita računala prikazuju drugačije boje, boje samog predmeta može se neznatno razlikovati od slike.Nadam se da razumijete.Nudimo vam najbolji proizvod i uslugu, ako imate bilo kakve probleme, molimo vas, obavijestite nas o tome, i mi ćemo odlučiti problem što je prije moguće.Puno vam hvala.

Detalji dostave

1. Šaljemo diljem svijeta.

2. Sva roba će biti adresu kupca.Molimo provjerite svoju adresu ispravno, mi ćemo poslati vaše narudžbe u roku od 1-2 radna dana nakon uplate.

3. Robu Besplatno poslan iz Kine preko China Post Uobičajenim mali paket Plus.

4.Besplatna dostava-to je standardni ekonomični dostava bez broja za praćenje.Molimo vas obavijestite.

5. Savjetujemo vam da naručite više od 5 dolara, zatim smo izabrali još više sigurna, brzo i nadgledane su slijedeće, besplatan način dostave.

6. Ako imate bilo kakve potrebe, molimo vas da nas kontaktirate preko poruka www.tktar-vabriga.com.hr, a mi ćemo biti sretni da vam pomoći riješiti problem.

o nama

1. Jamčimo da su svi proizvodi su 100% novi stanju i kvaliteti.

2. Svaki proizvod se pažljivo provjeriti prije slanja.kupujte s povjerenjem!

3. Trudimo se svim silama biti savršeni.Ako imate bilo kakav problem sa našim odnosima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite bilo kakve izjave!Obećavamo da odlučujemo joj savršeno.

4. Ako su vam se sviđa, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Mi cijenimo vaše pozitivne kritike, a 5 zvjezdica na www.tktar-vabriga.com.hr.I mi smo također cijenimo vaše dobre savjete o našem poslovanju i održavanju, to će nam raditi čvršće i da će pružiti najbolju uslugu.I posljednja, želimo vam sretne kupovine.

.


Oznake: cipele s tamnim sjenama, bluze драчливых zvijezda, šešir široka радийная, sjajni u mraku temu, dječje igračke za грейдеров, svemirska sjaj, ring lampa syosin, zavjese tamna zvijezda, djeca u kućanstvu, dječja igračka аквадудл .

Tehnički detalji

Paul Unisex
Стиль8 Za djecu
Стиль6 Svjetlo
Стиль3 Zvijezde sjaje u mraku
стиль10 Zvijezda
Materijal Plastika
broj modela sjaj u tami igračke za djecu
Raspon Dobi 2-4 Godine, 5-7 Godina, 8-11 Godina, 12-15 Godina, Odrasli
Upozorenje bez hrane
Стиль4 osvijetljena u mraku boja
Стиль7 sjajne igračke
Plastični Tip PVC
Стиль9 Rasvjetnih uređaja
Стиль2 svijetle u mraku zvijezda
Стиль5 dječje igračke
Стиль1 sjaj u tami

Naši

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi