Meni

SKU: w8113

Umjetni Cvijet Božur Loptu Tkanina-Svila Hortenzija Cvijet Ruže Vijenac Za Božićno Drvce Vjenčanje college Viseći Zidne Lampe Dekor

Nazivna 4 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 115.27 kn

Uobičajena cijena: 235.19 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Cvijet ime: Umjetna Ruža Hortenzija Božur Cvijet Loptu

Materijal: Pjena + Svila Cvijet

Veličina: Promjer oko 18-20 cm

Struktura: 1 kom. cvijet loptu ili 1 kom. cvjetni balon svjetla

Boja: crvena,ružičasta,bijela,ljubičasta naranče i tako dalje.

Korisno:Creative genetika ukrasni namještaj,uređenje svadbena slavlja,Ukras balkona,dnevni boravak Dekoracija.

Toplo Savjeti :

1.pri slanju svaki cvijet zatvara,radi uštede prostora.ovi cvjetovi su pakirani može biti čvrsto,dakle,molimo vas, nježno podesite cvijet ruku ili koristite hladan sušilo za kosu, tako da oni su se otvorila.

2.Molimo, imajte na umu da zbog efekata osvjetljenja i postavke svjetline/kontrasta zaslona i tako dalje slike u Boji mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.molimo, uzmite naš opis boja za pomoć.

3.Budući da je ova roba je ručni rad,veličina robe može biti greška 1-3 cm,molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ga naručiti.

4.Molimo vas, obratite pažnju na veličinu proizvoda prije kupnje.

5.U paketu nije uključena cvjetni boca.

6.Puno vam hvala!Napomena: paket ne uključuje baterije,ne uključuje baterije nisu uključene baterije

Metode njegu Umjetnih boja 1. To je neizbježno, da je cvijeće i biljke će se gomilala uz prilikom transporta, molimo vas, izvadite cvijeće i lagano protresite ih vratiti izgled. 2. Ponekad je cvijeće i biljke u procesu transporta mogu imati male опадающие lišće, možete sami da ih umetnuti u buket. 3. Biljke od svile cvijeće će biti ljepljiv na prašinu, ako se ne brine dugo vremena, molimo vas, otpuhnite prašinu sušilom za kosu ili isperite vodom, a zatim ostavite da se osuši na zraku. 4. Neki sitni listovi i cvjetovi nisu pogodni za pranje, preporučljivo obrišite ih vlažnom krpom.Budući da je proizvod izrađen je ručno, molimo vas, dajte nam malo vremena da bi za vas najbolje proizvoda.

Plaćanje :

1. Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 15 dana od momenta naručivanja.

2. Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.

Pitanje: Koliko košta dostava u moju zemlju?

A: Većina proizvoda-besplatna dostava(dajemo vam odabir načina isporuke, kada napravite nalog), za neke proizvode potrebno je platiti dodatnu naknadu za isporuku(vidjet ćete to, kada napravite nalog). Što se tiče DHL/UPS/EMS/TNT ili drugu vrstu brzo ekspresne dostave, mi također obavještavamo troškovi isporuke za vas, kada napraviti rezervaciju.Što se tiče drugih detaljnih pitanja o troškovima za dostavu,ljubazno možete nam poslati e-mail.

Pitanje: da li Postoji neki broj za praćenje moga roba?

Odgovor: Da, mi smo brod svaki red sa svojim brojem za praćenje, a možete vidjeti status slanja na odgovarajućem web-mjestu.

Pitanje: ja Sam posrednik, htio bih kupiti puno stvari vaše robe, koja je veleprodajna cijena?

A: Hvala vam za vaš zahtjev, ako želite kupiti veliki broj, molimo pošaljite nam e-mail, mi ćemo vam pružiti najbolju cijenu, hvala!Povratak Mi brinemo o vama, našim cijenjenim klijentima, i uvijek ćemo pokušati da vam pomogne.Stoga, ako imate bilo kakvih problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.MOLIMO VAS DA NAM SE PRVO, PRIJE NEGO ŠTO OSTAVITE BILO KAKVE NEGATIVNE/NEUTRALNE NAŠI ILI OTVARANJA BILO KAKVE POSLOVE/KONTROVERZE.Sve poruke se obrađuju putem e-maila.Nastojimo odgovoriti na sve e-mailove u što je moguće brže, ali zbog velike količine e-pošte i različite vremenske zone će nam trebati vremena za odgovor (i ne možemo odgovoriti na e-poštu nedjeljom i drugim praznicima,molim te imati strpljenja, ako pošaljete nam na e-mailove od/do ovih dana).Unaprijed hvala na strpljenju.Mi cijenimo vaše pozitivne recenzije

.


Oznake: stara oznaka na zid, vijenac od sob rogova, vijence su sunčane naočale, ukras zurke u New Yorku, 6 ukrasa za božićno drvce, povez za glavu s božićnim wreathes, dekoracija božićne vijence zvona, tajlandska cvjetni гирлянда, moderan vjenčanje dekoracije, božićni ikonu .

Tehnički detalji

Veličina 20 CM
Pogodan za Ukras, DIY cvjetni zidni božićno гирлянда
Obrt Umjetni cvijet ručni rad
pakiranje 1 kom. cvijet loptu
Materijal svila
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Iskoristite svadbena dekoracija kuće, Ukras Zurke, Diplomski
Svečana Vjenčanje, Valentinovo, Božić, nova godina
Oblik Cijele
brend JO CHO
Slučaj Vjenčanje, Početna, Hotel, kava, Stranka

Naši

  1. Nazivna 4 Od 5

    Cheapthrillshere 2021-12-12

    Predivan proizvod. Predmet, kao što je opisano. Nažalost, ambalaža nije bio dovoljno stabilan. U utoru za bateriju, slomljenom tijekom transporta. Kada bolje vanjskog pakiranja bilo bi 100%..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi