Meni

SKU: w81559

Besplatna Dostava 2021 Novi Винтажное замшевое Kaput Bez Rukava Proljeće i jesen Odjeća s кисточками Aplicirano sa Kapuljačom Plašt Besplatne Majice

Nazivna 5 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 1 064.16 kn

Uobičajena cijena: 1 251.97 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Kupac

Dragi prijatelji, dobrodošli u naš dućan, molimo prvo odaberite veličinu pri kupnji, jer veličina Kine razlikuje se od veličine u Europi.Osim toga, ako u opisu proizvoda nema informacija o veličini, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam najbolji veličina.Hvala vam za razumijevanje, hvala!

Tkanina

Divokoza

protežu od

mali istezanje

debljina

normalno je za Proljeće i jesen

informacije o modelu

visina: 163 cm težina: 50 kg grudi: 86 cm, struk:68 cm, bokovi:90 cm

Dodatna OPREMA

NEMA

Obilježena

1:Razlika u boji svjetlosnih efekata je normalno

2:Pogreška u veličini+-3 cm-to je normalno

3:1 inch=2,54 cm

Veličina

dužina rukava

Poprsje

Dužina

CM

CM

CM

--

--

--

--

jedna veličina

--

120

80

Zemlja

Express

Rok isporuke

Jugo-Istočna Azija / Europa

EMS

5~8 dana

Europa

DHL

Oko 3 dana

Zapadna Azija/ Bliski Istok

Oko 2 dana

Europa / Amerika

Jugo-Istočna Azija / Kanada

FedEx

2~4 dana

Koreja / Singapur

sf

2-3 dana

Amerika / Japan

UPS

2-3 dana

Europa

tnt

2-5дней

Može biti poslan u zemlju 221

Zračni mail stup Kita

7-30дней

Molimo pogledajte na donjoj formi, izabrati najprikladniji express za vas!

Ako trebate brzo prenijeti novac, mislim da DHL, UPS , TNT i FedEx će vam odgovarati.Ako želite smanjiti troškove dostave i ne zahtijevaju vrijeme isporuke, možda, možete odabrati zračne pošte China post.Ona je sada dostupan za 221 zemlje, ako ne možete odabrati zračne pošte stup Kine prilikom kupovine, kontaktirajte me, ajmo se mi s tim.

Carina, carine i porezi

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove naknade su kupci.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije ponude/kupovine.Ove naknade su obično naplaćuju pri isporuci tereta (isporuci) ili primitka robe ?ne ih brkati s dodatnim troškovima dostave.

Uvjeti dostave

Šaljemo samo na подтвержденному adresi(možemo prihvatiti ).prije plaćanja, molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa odgovara adresi na kojoj želite da smo poslali.

1. Šaljemo robu SAMO na preporučenom adresi kupca.Ako trebate promijeniti adresu dostave, molimo da je uključite prije plaćanja.Nakon uplate, mi ćemo donijeti odluku o promjeni adrese isporuke.Tako da, molim vas, pobrinite se da je vaša adresa isporuke je dostupan.

2.Ponekad je vrijeme isporuke može trajati duže od vremena tijekom praznika(na primjer, za Božić i tako dalje) Ili provjere carinskih pristojbi.Mi ne možemo biti odgovorni za bilo kakva kašnjenja u ta dva razloga.

3. Molimo, imajte na umu da je glavni kanal za isporuku je prioritetno mail Kine.to je međunarodna slanje, koja ovisi o učinkovitosti lokalne poštanskih usluga, tako da mi ne možemo garantirati točno vrijeme isporuke.

Povrat

Samo Dijeljenje

1. Ako niste zadovoljni s kupnjom, možete zamijeniti robu.Kupac je odgovoran za sve daljnje naknade za dostavu.

2. Kupac treba da nas kontaktirate u roku od 3 dana od datuma isporuke, ako se želi zamijeniti neispravan ili pogrešno poslane robe.

Naši

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo surađivati s vama za rješavanje bilo kakvih problema.Služba za korisnike - naš cilj broj 1.Želimo saznati vaše želje i mišljenje o našim proizvodima i uslugama od vaših gostiju.

Plaćanje

1. Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 15 dana od momenta naručivanja.

2. Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.

3:Ako ne znate kako izvršiti uplatu, molimo, kliknite na link kako below.http://escrow.www.tktar-vabriga.com.hr/index.html

Dostava i predaje

Besplatna dostava poštom Kine.Obično se za svoju isporuku potrebno 10-40 dana.Jer to traje 7-20 dana od Kina carine do carine, i to može potrajati neko vrijeme za obradu u poštanskim uredima i na carini.

Puno vam hvala za vašu pažnju, ovime se moram vam reći da je ovaj proizvod će biti poslan prioritetno pošte Kine .potrebno je više vremena nego drugi način isporuke, ali to je razlog zašto on košta toliko skupo!----prije svega,o vašem proizvodu će se dobro brinuti,i kada ga dobijete, molim vas, potvrdite da je dostave na www.tktar-vabriga.com.hr.

Hvala što ste došli u naš dućan!

Hvala još jednom !

.


Oznake: dr. plašt, plašt генанкс, plašt kuna, утиное baršunasto kaput, crno baršunasto deka, zimska kapa sa kapuljačom, visok krzna napa, vojni krzna napa, haljina s aplikacija lo, baršunasto kaput bordeaux .

Tehnički detalji

Vrsta Šišmiš rukava
Debljina Debeli (zima)
Ovratnik O-izrez u Obliku
Privatni DA
Dužina Haljine Redovita
Ukras Kićanka
Postotak materijala ≥90%, 95%
Vrsta uzorka Patchwork
Tip Zatvaranja Pulover
Materijal Polyester
Dob Dobi 18-35 Godina
broj modela H997
Sezone Zima
Stil Indie-folk
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Stil Rukava Rukav Krila šišmiša
Dužina rukava(cm) Bez rukava

Naši

  1. Nazivna 5 Od 5

    Cskafans 92 2021-09-18

    Uzmi.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi