Meni

SKU: w9409

Umjetna Suncokreti 20" Dug Lažna Stabljika Suncokreta za Boje Sastav Buket Svadbeni Stol Središnje Dijelove Dekor za kućne zabave

Nazivna 3 Od 5

Na lageru

Posebna cijena 11.90 kn

Uobičajena cijena: 19.83 kn

Boja
Opis

Opis proizvoda

Umjetna suncokret 【Blistav izgled】Svaki stabljika je zamišljen kao cvatu prirodnog suncokreta, 2 realne zeleni list.Svijetle žuto - narančasta boja uljepšati bilo koju prostoriju, svijetle i žive dugi niz godina. 【Visoko kvalitetni materijal】Kvalitetne svile cvijeće i lišće, koje nije blijede ili otpasti, stabljike, umotan eko-plastikom, možete obrezati u zavisnosti od visine vaze, bez mirisa i sigurno. 【Veličina i broj】Glava cvijeta: 10 cm, 3,9 inča.Ukupna duljina: 50 cm, 19,7 cm.Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja. 【Univerzalna upotreba】Lijep suncokreti ne samo da je idealna za cvjetnih aranžmana i dekoracija kuće, ali su odličan ukras za aktivnosti kao što su svadbene svečanosti, dječji tuš, college u vrtu i sl. 【održavanja】Umjetno cvijeće nikada ne izbledi za dugoročno uređenje doma bez ograničenja po sezoni, bez održavanja, dobar izbor za ljude koji vole Ljiljan, ali nemaju vremena da se bave svježim cvijećem.

TOPLI SAVJET: Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, priručnik za mjerenja i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji i veličini između fotografijom i stvarne robe.Za veličine molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Hvala na posjeti!Sretan Božić i sretna Nova godina!

.


Oznake: l božićno drvce, cvijeće Rochester, narukvice za Valentinovo, personalizirane cvijet, kao u vazama, božićne dekoracije doma 20, umjetne biljke 210, nesigurnim hlače, umjetno cvijeće vojne, охапка od suhog cvijeća .

Tehnički detalji

Cvjetni Stil Cvjetnih Grana
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Materijal svila
Stil Cvijet
dužina 50cm, 19.7inch
Klasifikacija Umjetno Cvijeće
Promjer cvijeta 10 cm, 3,9 inča
Vrsta suncokret

Naši

  1. Nazivna 3 Od 5

    Kozyrina77 2021-12-10

    Dobro, ali ne tako kao na slici.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi